ŠTO JE STAFF.HR?

Staff.hr je prva hrvatska platforma za naručivanje honorarnih radnika. U našoj bazi imamo stotine stalno raspoloživih honorarnih radnika raznih djelatnosti.

 

KAKO FUNKCIONIRA STAFF.HR?

Naša platforma funkcionira na način da vi (klijenti) na našoj stranici objavljujete smjene za točno određene dane kada su vam potrebni radnici, a radnici koji su za te dane raspoloživi će vam biti poslani na smjenu.

 

KOJA JE CIJENA NAJMA RADNIKA?

Satnicu radnika određujete sami, a na ukupni iznos honorara radniku kojeg odredite naplaćuje se 17,5% naknade za doprinose radniku te 10% naknade za uslugu platformi.

Primjer: Trebate radnika na 8 sati i odredili ste satnicu od 40kn. Izračun cijene najma radnika je slijedeći:

Honorar radniku 320kn (8h x 40kn)

+ 56kn (17,5% doprinosi radniku)

+ 32kn (10% naknada za uslugu platformi)

Ukupan račun = 408kn + PDV

 

NA KOLIKO DANA MOGU IZNAJMITI RADNIKA?

Radnika možete iznajmiti na koliko god dana hoćete, ali za točno određene datume koje ste izabrali prilikom objave smjene.

 

KOLIKO RANIJE MORAM OBJAVITI SMJENU KAKO BIH NARUČIO RADNIKA?

Preporučamo da smjenu objavite bar tri dana ranije, ali ne ograničavamo vas da to napravite čak i na sam dan smjene. Iako često uspijemo i tada dovesti radnika, postoji mogućnost da ipak ne stignemo te vam u tom slučaju usluga neće biti naplaćena.

 

MOGU LI ISTOG RADNIKA ANGAŽIRATI PONOVNO?

Ukoliko ste zadovoljni radom određenog radnika, možete ga označiti kao favorita. Svi radnici koje označite za favorita će prvi dobiti obavijest da ste objavili smjenu te će vam biti poslani ukoliko će biti raspoloživi.

 

MOGU LI SAM IZABRATI RADNIKA ZA SMJENU?

Ukoliko prilikom objave smjene odaberete da želite sami birati radnike, a ne da ih za vas bira Staff.hr, tada ćete dobiti listu raspoloživih radnika sa koje možete izabrati radnika koji odgovara vašim zahtjevima na temelju njihovog iskustva i svih dostupnih informacija.

 

MOGU LI ZATRAŽITI RADNIKA U POSEBNOJ ODJEĆI?

Od naših radnika zahtjevamo da posjeduju bijelu košulju, crne hlače i crne cipele te takvi mogu doći na smjenu ukoliko tako naznačite u preduvjetima prilikom objave smjene. Za sve dodatne zahtjeve vezano na odjeću ne možemo garantirati da ćemo moći ispuniti, ali uvijek ih možete navesti u preduvjetima te će vam na smjenu doći samo oni radnici koji takav poseban zahtjev ispunjavaju. Ukoliko vam ne potvrdimo takvog radnika, usluga vam neće biti naplaćena.